Detta är bland det enklaste du kan göra! kyckling + en halv burk pesto och du har perfekt kyckling att ta fram och äta på massa olika sätt.
Variera med grön pesto om du vill testa lite olika smaker
– Med pasta: Stek på den och servera med pasta (som jag gjorde här) tillsammans med grönsaker, stekta champinjoner och bladspenat
– Varma mackor: Skiva och lägg på surdegsskivor som du brett tomatpuré på, skiva på zucchini och riven ost. In i ugnen på 175 grader i 10-15 min
– Wraps: Skiva dem kalla, lägg på ett libabröd, tortilla eller tunnbröd. Smula över fetaost, bladspenat och Green Goddes gressing (eller mosad avokado)
Pestokyckling
800 g kycklinginnerfiléer (eller kycklingfileer som du delar i ca 3 delar)
0,5 burk pesto, grön eller röd
0,5 tsk salt eller örtsalt
Gör så här:
Blanda ihop, lägg ner i slowcookern, kör på hög i 1,5 – 2,5 h
DONE!
Slowcookerkokboken
Slowcookerkokboken finnas att beställa på Isaberg förlag, Bokus och Adlibris
Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook
Slowcookingkokböcker
”Slowcooking i vardagen” – beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris
”Slowcooking- en introduktion och 80 recept som alla kan laga” beställ den via Isaberg förlag, Bokus och Adlibris
Hej!
Försteker du fileerna eller rakt in i slowcooker? 🙂
Hej Marcus 😊 dessa körde jag bara ner utan att steka 👍