Bärpaj med jordgubbar, hallon och blåbär

Efter jag insåg att rabarber och jordgubbspajen gick alldeles utmärkt att äta till frukost med vaniljkvarg så tänkte jag att detta kan man leka hur mycket som helst med. Så jag presenterar- Bärpaj med havregryn och havrekross som jag iallafall kommer äta till frukost resten av semestern 😊

Bärpaj på jorgubbar, hallon och blåbär

Portioner: 6-8

Ingredienser fyllning:

Jordgubbar, hallon och blåbär

2 msk maizena

3 msk sötning (socker, sötningsmedel eller vad man föredrar)

Topping

4 dl havregryn

0,5 dl havrekross

0,75 dl smör

0,5 dl sötning

Salt

Gör så här

  • Lägg ner ett bakplåtspapper i botten av din Crock-Pot (dettta gör det lätt att lyfta ur pajen när den är klar)
  • Blanda runt bären med sötning och maizena och lägg ner det på bakplåtspappret i Crock-Poten
  • Blanda ingredienserna till toppingen och häll den över bären
  • Sätt på locket, men lägg en träslev under locket så kondensen åker ur gryten.
  • Kör på hög i 3-4 h
  • Lyft ur pajen och låt svalna något

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *