Att lyckas med förändringar

Att lyckas med förändringar

Funderar runt att lyckas med vad man tar för sig och det är bara ett ord som alltid ploppar upp-

FOKUS!

Har du inte fokus så blir det mesta halvdant och sen så blir man besviken och tänker att man misslyckas när man egentligen inte ens satsade. Detta gäller väl 90% av alla världens viktnedgångsförsök. Går man inte ner i vikt så gör man inte tillräckligt och då händer det inget.

Jag ser nu tillbaka på alla måndagar och inser att om man verkligen vill gå ner i vikt så behöver man satsa järnet. Det är okej att bli lite tokig 🙂 . För 10 år sedan efter 3 år som student, cocacola, pizza och sena nätter så gick jag upp mycket i vikt och drog sedan igång en viktväktaromgång och gick ner 20 kg på 1 år. Då hade jag fokus, dock tränade jag inte alls utan ändrade bara på maten (vilket var KATASTROF)

Nu gäller andra mål- att gå ner i vikt OCH bygga muskler. Jag förstår äntligen!!!! Bygger jag ett par kilo muskeler så ökar min förbränning och jag kan äta som en vanlig människa igen, men om man vill gå ner ca 1 kg / vecka och inte har styrketränat så gäller det att äta mindre, träna mer och inte fuska på helgerna…

Det finns inget kryphål. Går du inte ner i vikt så äter du för mycket i förhållande till vad du gör av med. Så då behöver man ändra på något. Det är egentligen skönt att det är så ”lätt” för då kan man slippa fundera på alla konstiga mirakelkurer mm utan bara tänka plus och minus.

Jag var och tränade idag och det gick hyfsat bra. Jag kommer troligtvis att avlida imorgon på spinningen och combaten på tisdag kommer jag behöva CPR…. men vi kommer göra en grym mix med 2 nya låtar så jag kan inte låta bli 🙂

0 comments on “Att lyckas med förändringarAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *