Ajajaj

Ajajaj

… vad det är fruktansvärt att vakna vid 2:00 på natten med migrän. Vad kan vara värre? Jo, att jag inte hade några värktabletter hemma. PANIK. Jag provar spikmatta, aloevera, andas med magen medan det står 5 minitomtar i min hjärna och försöker slå sig ut med hjälp av släggor. Vid 6:00 väcker jag Markus, gråtfärdig, vad ska jag göra… Som den hjälte han är så går han upp, åker till Statoil och köper Alvedon. En av de 1 000 000 skäl till att han är min man… jag kunde tillslut somna och fick några timmarns smärtfri sömn… underbart!!!

Sedan kommer Markus del av släkten (som jag nu räknar som min egen efter 12 år) och vi firar att Markus fyllt år. Fördelen med att man skär ner på godsaker är att, när jag nu laddat för att äta lördagsmums och så leveraras en kladdkaka som troligtvis har skapats av gudarna, så efter en tugga så är det som om smaklökarna EXPLODERAR av lycka!!! Oh, my GOD!!! Choklad…..

Egentligen skulle jag gått och dansat lite innan på Malins BodyJam (hade sett fram emot det hela veckan då jag hörde uppvärmningslåten var Rage against the machine) men efter den natten så fungerade det icke…

Nu ska jag alldeles snart gå ut på en solpromenad….

1 comment on “AjajajAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *