10 aktiviteter för en mysig barnsommar

10 aktiviteter för en mysig barnsommar

Imorgon är det midsommar och det är för mig starten på sommaren. Barnen har sommarlov och jag sitter nu och gör listor (älskar listor mer än livet själv ) över saker vi kan göra i sommar med barnen- allt från gratis till lite dyrare beroende på ekonomi och väder.
image

Här kommer 10 aktiviteter för barnsommar
1. Junibacken – ett självklart val för min pippigalna 2,5 åring. Alfons, John Bauer, Mamma mu… en kalasdag helt enkelt!!

2. Åka båt till Birka– de har vikingatema i sommar :):):) kan bara bli awesome!

3. Julita gård- Pettson och findus är oxå en hit 🙂

4. Etnografiska museet – Indiantält, en liten afrikansk by och samurajer! Gratis och roligt även för vuxna- Restaurangen Matmekka är ett underbart ställe året om men särskilt när man kan sitta ute.

5. Hågelbyparken i botkyrka- massa skoj för barnen! Djur, småbilar, sagovandringar mm

6. Barnteater och festivaler – en festival som jag såg kommer vara på Skeppsholmen och heter Drömland. Låter spännande och lite nytt 🙂

7. Naturhistoriska riksmuseet – men kom igen.. dinosaurier!

8. Torekällberget!! Alltid torekällberget!  Vårt andra hem och gratis och bara bäst! Djur, damm, fika, lekrum. .. bäst, bäst, bäst!

9. Såg att det öppnade ett nytt gigantiskt lekland i Botkyrka – Exploria– låter tokigt roligt och sa jag att det finns dinosaurier där oxå. :):)

10. Skansen såklart! Vi firar alltid vår bröllopsdag på Skansen tillsammans med barnen och vi väntar med spänning på om trenden att vi alltid har fint väder kommer hålla i sig för 7 året i rad 🙂

image

image

0 comments on “10 aktiviteter för en mysig barnsommarAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *