Veckosummering

Veckosummering

Snablarns vad jag har tränat.. 🙂 känner mig mycket nöjd med veckan och det gav utslag på vågen

minus 7 hg och minus 0,4 % fett på en vecka! Jippi!

Testade Les Mills nya CxWorx i lördags och det resulterade i vansinnig träningsvärk igår på massa märkliga ställen..

Har annars provat massa nya övningar i gymmet som t ex Pullover som låg på gymprogrammet som Mia skickat. Jag tittade på bilderna, hämtade en vikt och körde. Det gick rätt ok och nu kommer anledningen till att jag gillar att styrketräna på ett gym med massa mysiga människor. En medlem som jag träffat ofta på gymmet, kommer fram och frågar snällt om jag vill ha tips- jajamensan, säger jag- får då massa bra råd hur jag ska göra och övningen bli mycket jobbigare…

Jag inser att nu när träningen har blivit mer av en fritidssysselsättning så kan jag njuta på ett helt nytt sätt av att lulla runt i gymmet och snacka massa med allt och alla… himla trevligt 🙂

Nu är den bara EN sak som jag har i huvudet, som är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista innan jag somnar… SUPER SATURDAY! Bästa dagen på hela året- dagen då jag inte är ”den galna bodycombatinstruktören” för där finns 1999 st lika galna typer.

I år kommer Rachael Cohen och kör BodyCombat och för mig (och resten av alla BodyCombatatare) så  fnissas det och vi blir alldeles fåniga och man vill bara stå längst fram och skrika RACHAEL!!

Har planerat dagen, vilket inkluderar ca 5 klasser- BodyCombat x 2, CXWorx, Bodyjam, Sh´bam… ajajaja, får se hur allt går.

Ska oxå bli roligt att träffa massa folk som man inte hinner träffa så ofta längre 🙂

Så jag hoppas vi ses på lördag för er som är där och till resten- SPINNING 12.00 på söndag med CoreExpress 13.10!!!!

 

0 comments on “VeckosummeringAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *