trött och mätt

trött och mätt

Idag har jag haft min ätardag!
Japp, jag måste ha en sådan i veckan annars blir jag TOKIG. Idag slank det ner en Snickers och den bästa (och smala) efterrätten Chokladmousse med crisp med hallon. Jag försöker hålla mig dock, inte över 2000 kcal på en ätardag, men då fixar man lite mums om man bara planenar.

Denna vecka har verkligen varit fantastisk och imorgon avslutar vi med en 75 min BodyCombat/boxpass… Jag är lite trött i kroppen nu och det var skönt att ha en vilodag även om det var lite jobbigt att stå och skutta på scenen på stan. Jag blev jättenervös helt plötsligt när vi skulle upp. Men det var COOLT!

Har varit hos mamma och lagat middag till henne och nu ska vi sova…

0 comments on “trött och mättAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *