träningspasset idag…

träningspasset idag…

Klockan 11:00 rusar Mia in i personalrummet och säger- Är du inte ombytt! Hjälp!!!! Helt plötsligt så blir jag lite rädd, nu blev rollerna ombytta, nu var minsann inte jag chefen längre utan Mia Bengtsson med licens från Personal Training School och diverse andra licenser sa – Gå och byt om! Ajaj kapten säger jag och rusar in och kastar på mig mina kläder…

Vi värmer upp på crosstrainern och efter 10 min flåsar jag som om jag sprungit 10 mil, japp, det här kommer bli plågsamt… Mia säger- Nu ska vi göra bulgariska utfall… Jag börjar desperat spana efter närmsta nödutgång, då allt som heter något med öststatsnamn i sig kan bara innebära smärta… Tillslut hamnar jag i den stora maskinen där alla tuffa människor kör ben (även om jag fick bara köra med stång, inte lika tufft)… och ja, det var plågsamt…svetten rinner och benen svider… varför kom jag på denna idé för????

Vi fortsätter sedan med bröstpress och roddövningar, axellyft och någon bålövning som inkluderar BOSUbollen där jag seriöst undrade vad jag tänkte på när jag köpte den. Det blir TOTALT inköpsstopp på allt som kan tänkas användas till något jobbigt!!!

Men efter 50 min mangel så ligger jag på strechmattan och känner hur kroppen ropar hallelulja för den fick jobba, och efter Mia strechtar mina stackars vader så mår jag helt enkelt underbart… jag hade glömt hur bra styrketräning var. Alla muskler får göra det som de var gjorda för och när man gör det så jublar kroppen…

Tack Mia, du är så grym och även om jag kommer förbanna dig när jag försöker kravla mig upp ur sängen imorgon så är jag taggad som bara den!

Imorgon blir det äntligen dags att köra BodyCombat! Det är skönt att gå och lägga sig och längta tills man får gå upp igen… Life is good! Tack för idag!

0 comments on “träningspasset idag…Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *