Träning hela dagen lång

Träning hela dagen lång

Idag började jag dagen med en proteinshake och åkte sedan ner på gymmet för att träna med Mia.

Idag tränade vi ben- det är fruktansvärt jobbigt och det är ett under att jag överhuvudtaget kan gå. Det som är så sjukt är man orkar så himla mycket. Så här såg vårat träningspass ut:

* 3 x 10 Benböj med 10 x 10 kg på stång – jobbigt och jag får upp pulsen rätt mycket

* 16 utfall med 10 kg vikter i varje hand + 16 utfallshopp…. Svetten lackar och pulsen drar iväg… och som alltid så hoppas jag att denna gång så kör vi bara en gång för HUR i hela friden ska jag klara detta 2 gånger till??? NOP, vi gör alltihopa 2 gånger till…. helt död…

* men tycker Mia synd om mig.. NEJ… nu ska vi göra utfall med lite vikter och med balansboll oxå… x 3   – gahhh..

Mia peppar mig med att mätningen på måndag ska minsann visa lite mindre på rumpa och lår… ja, gör det inte det så kommer jag utkräva fruktansvärd hämnd på någon som jag kan låtsas vara skyldig… tomten, påskharen??

Efter detta tyckte jag verkligen att jag förtjänade en…. proteindrink…. mmmm

Sedan har jag kört BodyCombat och det var som vanligt helt fantastiskt och jag skulle inte klara av att inte få vara med på denna underbara klass som ger mig så mycket energi. Nu börjar våra underbara medlemmar bli lika galna som oss och vill ha 90 min pass och… I LIKE!!!

Efter detta så var det dags för middag och nu ville jag ha MAT. Så potatis, morot o palsternacka i ugn med rostbiff och svampsås… MUMS!

Nu är jag mätt och trött och ska nu gå och lägga mig för klockan ringer 4:45 imorgon för jag ska öppna gymmet imorgon.. ses förhoppningsvis där.. glöm inte att det serveras brunch på lördag…:)

0 comments on “Träning hela dagen långAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *