Summering veckan som gått

Summering veckan som gått

Tycker faktiskt att veckan gått rätt bra. Jag känner mig nöjd men nu gäller det att inte sacka ner sista veckorna. Jag njuter av att kunna komma i gamla kläder och börja känna mig lite mer som mig själv.

Träningen har varit såhär:

Tisdag- Styrketräning på jobbet 30 min
Onsdag- BodyCombat + massa promenader
Torsdag- Boxning på jobbet 30 min
Fredag- BodyPump
Söndag- Spinning

Matplaneringen ser just nu ut så här. Jag ska äta 1550 kcal per dag och om jag tränar hårt ska jag lägga till 100 kcal. Det fungerar riktigt bra även om jag märker att vissa dagar efter jag styrketränat så blir jag så vansinnigt hungrig.

3 veckor kvar så NU KÖR VI!!!

 

 

 

 

2015-04-09 17.54.13

0 comments on “Summering veckan som gåttAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *