tråkdag

tråkdag

Idag har jag haft fruktansvärt tråkigt! Jag är ju inte sjuk så så jag har inte sovit, men så fort jag rör mig så hostar jag så jag viker mig dubbelt- påföljd- stillasittande… och vad kan man göra… jobba, surfa, facebook mm men efter 8 h så dööööör jag. Jag vill skutta, träna och gå på långpromenader i det fina vädret.

Visst var vi ute, men ytterst långsamt. Ingen pulshöjning över 80 här inte!

Det är nog nyttigt att vara så här uttråkad någon gång ibland för då ser man värdet i att vara sysselsatt även om man längtar efter semester ibland.

En annan sak är att min matplanering krasade ju efterssom det inte tränas nu. Så bort med allt och planera om! Just nu står en lergryta i ugnen med kyckling som det serveras 1 msk ris till….

Provade idag keso men kanel och mandariner. Mums vad gott det såg ut. Nu tänkte jag, ska jag bli upplyst av denna keso som alla rekommenderar- resultat??? Bläää, jag GILLAR inte keso… och jag gillar inte tonfisk, makrill, bönor eller något annat som är så där toppenbra som alla tjatar om… så jag fortsätter med kött och mitt proteinberikade bröd istället…

Summa: hela hösten planerad, med utmaningar och specialklasser! Jag har räknat igenom hela kundundersökningen och skrivit massa om det, gjort sommarschema och pusslat med alla instruktörers semestrar.

0 comments on “tråkdagAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *