Nya tag med matplanering

Nya tag med matplanering

Förra veckan var verkligen bara blä!

Dålig matplanering, halvrisig hela tiden så träningen blev lidande och en del huvudvärk. Det finns alltid massa godis på jobbet och normalt sett så klarar jag att gå förbi dem men denna vecka förlorade jag kampen några gånger.

Tack och lov träffade jag Maria idag för vägning! Nu känner jag mig peppad igen och har gjort chili con carne i crockpoten och nu står blomkålspizza (utan ost i botten) i ugnen så nu har jag luncher hela veckan. Jag MÅSTE matplanera! För kommer jag hem klockan 17:30 och inte vet vad jag ska laga utan måste anstränga mina hjärnceller för att tänka ut nåt så är det bara totalt svart… det liksom kommer ingen tanke alls… överhuvudtaget…

Så lagade lunchlådor (crockpoten ska bli min bästis igen) och nu ska jag skicka in min matdagbok om tre dagar till Maria så jag ska bara tänka 3 dagar!! Mycket smart….

Det som är spännande är att jag väger mig men Maria berättar inte hur det ligger till. Jag ska inte fokusera på det säger hon utan fokusera på maten. Småjobbigt men skönt på ett sätt och säkert mycket klokt! Hon är bra den där Maria 🙂

0 comments on “Nya tag med matplaneringAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *