Ny utmaning!

Ny utmaning!

Solen skiner in genom fönstret och hundarna ligger och sover. Vi ska snart gå ut och gå och sen ska jag ner till gymmet.

Sitter och funderar över att när Markus frågar mig på morgonen vad som blir min höjdpunkt idag så säger jag direkt- COMBAT! Det gör mig glad, jag får träning och jag träffar massa härliga människor samtidigt… kan inte bli bättre…

Funderar då vidare på min nya utmaning. Få igång alla som har tecknat kort men inte är på gymmet! De har ju uppenbarligen inte hittat ”sin combat” det där som de kan längta till, känna tillfredsställelse när man gör och gå hem liiiite (eller mycket) gladare än när man kom.

Varför prioriterar man inte detta då? Jag förstår ju att det finns lika många skäl som människor men skälet till att prioritera det är bara ett- DU MÅR BRA! Mår du bra så borde det vara värt allt annat….

Så nu ska jag grotta ner mig alla dessa skäl och försöka övertyga alla som ändå valt att bli medlemmar men inte tar sig hit att faktiskt göra det! Så en ny utmaning och ny energi med det… ÄLSKAR utmaningar…:)

Då kör vi!!!

0 comments on “Ny utmaning!Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *