Måndag på WorldClass

Måndag på WorldClass

Välkommen till en måndag i mitt liv!

08:20
Jag kommer till jobbet och pratar lite med Camilla, vår nya grymma receptionist, säger hej till lite kunder och går in till mitt rum.
08:30
Utvecklingsmöte med instruktör- Jag och Jeff är gruppträningsansvariga och just nu så går vi på alla pass. Sedan sitter vi med alla instruktörer och pratar om hur de kan utvecklas, pratar om rutiner och tar önskemål inför höstens schemaläggning osv. Jätteroligt och jätteviktigt!
09:00
Står med Camilla en timme i receptionen och kollar igenom vilka varor som behöver beställas, vad har hänt under helgen? Behöver vi ta upp något på veckomötet? Förbereder kundundersökningen, skriver ut papper och hoppar på alla kunder jag ser med en kundundersökning i handen. Vi sitter så många timmar med att försöka fundera ut vad alla vill ha och det bästa sättet är att fråga 🙂
10:00
Möte med Johannes, vilket innebär pratmarathon. Fantastiskt att någon kan prata lika mycket som jag. Det är otroligt roligt, samtidigt som vi hamnar mer än en gång på sidospår om drömmar och visioner.
11:00
Ett allmänt kaos! När jag jobbar så bara KAN jag inte göra en sak i taget, för medan jag gör en sak, så kommer jag på en annan och börjar med den. Tillslut sitter jag med 58 påbörjade saker och undrar- Hur blev det så här? Det blir ju så för att mycket av mitt jobb handlar om att vara kreativ och hitta på nya saker och jag kommer på dem medan jag gör annat. Ett utdrag ur denna timme är: göra löner, skriva SMS till alla tjejer med månadens utmaning, göra en facebooksida om vår nya viktnedgångskurs, planera uppträdande på torget nästa helg, skriva veckobrev till alla instruktörer, prata lite i telefon, springa och köpa Pepsi Max, ringa Markus när jag upptäckt att jag råkade ta med hans busskort imorse, planera inför vår GRYMMA utmaning i maj, göra nya lönelistor för de gamla var så fula, skriva lite mail till kunder som undrar saker om viktkursen osv.
12:30
Kommer på- MAT!!! Går som vanligt till Niclas med frågan- vad ska jag äta?? (vi har alltid lite svårt att bestämma oss så vi brukar fråga varandra. förutom Niclas som bara äter 2 saker 🙂 Idag blev det Ceasarsallad från Caesars 🙂 (en sådan liten grej som jag kan fnissa lite åt på vägen tillbaka till jobbet)
13:00

Äter medan jag pluggar in det nya BodyCombatpasset (jag äter bara så här tokigt på måndagar, de andra dagarna åker jag hem till vovvarna och äter i lugn och ro)
13:30
Springer runt och fixar nya lappar i aerobissalen, kollar service av spinningcyklarna, viftar med kundundersökningen igen till alla jag ser.
14:00
Veckomöte- eftersom alla helt plötsligt ska bara så internationella (Jeff i Paris och Daniel i New York) så sitter jag, Mia och Niclas mest och snackar lite och pratar om saker som händer i mars/april. Jag lyckades att klämma in allt just i mars så alla ser lite lätt förvirrade ut i mina utläggningar om viktkurser, kundundersökningar, Get Inspired, frukost, Fridays at WorldClass, uppvisningar på stan, kupongdagar, påskschema, Challenge och extrainsattapass. Men alla gillar när det händer saker så det är bara att köra…
15:00
Möte med Personliga Tränarna
Planerar viktnedgångskursen med upplägg och skrattar, dricker te…
16:00
Skickar iväg lite saker som ska på tryck, kastar mig över ännu en Pepsi Max (vad skulle jag göra utan denna gudadryck?) står i receptionen och hjälper Camilla med att ta hand om måndagstränarna.
18:45
Det bästa på måndagen… SPINNING!! Efter en sådan här dag så har jag inte många tankar kvar i huvudet så det är helt underbart att få köra sig helt slut till 2 unlimited, Marilyn Manson, Snap, Project One och P.O.D…
19:45
Markus hämtar mig- hem- hundpromenad- mat- god natt!

1 comment on “Måndag på WorldClassAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *