LCHF for the win och chevregratinerade rödbetor

den

Jag har varit skeptisk… minst sagt… men tillslut kände jag bara att jag ville prova något nytt efter alla år med minilätta och kvarg. Nu är jag i HIMLEN…. grädde, ostar, bearnaisesås…. känner mig som en drottning när jag äter min hemmagjorda pasta med köttfärssås med både grädde och creme fraiche.

Jag kör en liberal variant och mixar med mina högprotein/lågfett recept. Jag behöver lite mera kolhydrater till frukost och ibland tuffa träningsdagar. Har hållit på i en månad och har faktiskt redan gått ner 2 kg så jag klagar INTE.

Men vem kan klaga när dagens lunch bestod av detta:

Dela färdigkokta rödbetor i en form och smula över chevreost och sen hackade valnötter. In i 200 grader i ca 15 min. Servera med parmaskinka och sallad. MEEEEN vad gott!!

Så recepten framöver blir en salig blandning av allt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *