Längtan efter BodyCombat

Längtan efter BodyCombat

Sitter och tittar på BodyCombat 52 (den som körs nu) och det bara spritter i hela kroppen… såg även teaser för BodyCombat 53 som släpps till oss instruktörer i början av september.

Följer en blogg från en kille som går på alla DVD filmningar på Nya Zealand och rapporterar alltid från dessa och han beskriver denna release som den bästa EVER MADE! Och denna kille har instruerat BodyCombat hur länge som helst..

Så med höga förväntningar så sitter jag och hoppar i soffan och jag lääängtar tills jag orkar skutta runt mer er och Mona! Jag och Mona håller på och planerar massa roligt och jag är övertygad om att denna höst kommer KICKA RUMPA!!

So, keep it real and stay with the fight! Kia ora Combatfighters, new and old!

 

0 comments on “Längtan efter BodyCombatAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *