Höstens klasser på World Class Södertälje

Höstens klasser på World Class Södertälje

Så här ser höstens klasser ut för min del 🙂 ska bli TOTALLY AWESOME och jag läääängtar tills allt drar igång!

Fasta klasser

Tisdagar 19:15 BodyCombat

Söndagar 12:00 Spinning

Jag ska testköra med min mammagrupp, men om allt fungerar med Vile så kommer jag köra PowerBaby 11:00 på fredagar. Den klassen kan man betala per gång och kommer bli så roligt..so start spread the word!

 

Specialklasser

2 sep 12:00- söndag: jag och Marie-Louise kör en teamklass spinning 

7 sep 18:15 – fredag: BodyCombat vs X-fit 75 min med Mona 

14 sep 18:15 – fredag: BodyCombat vs X-fit 75 min med Anneli

21 sep 18:15 – fredag: BodyCombat vs X-fit 75 min med Mona

28 sep 18:15 – fredag: BodyCombat 90 min med Mona

Sen garanterar jag att det kommer mer 🙂

För er som inte vet vad BodyCombat är så är det en 60 min klass från det fantastiska företaget Les Mills! De är de som gör BodyPump, BodyStep, CxWorx, S´hbam, RPM, BodyAttack, BodyJam, BodyBalance och kommer med en ny serie fysträning som de kallar HIIT Grit Series

BodyCombat är en kampsportsinspirerad konditionsklass med mycket puls, glädje och bus. Det är ingen kontakt utan vi slår och sparkar i luften. Och nu brukar det komma en sådan där kommentar ”men då blir det inte jobbigt” MOAHAHAHA, are you kidding me!! På ett normalt pass ligger jag på en förbränning på ca 700 kcal och kommer upp i maxpuls flera gånger. Du kan ALLTID göra det jobbigare!

Du behöver absolut inte ha några förkunskaper utan vi lär dig och det viktiga är att du är får en kick av empowerment och går från klassen rakare i ryggen och gladare i själen!

Min filosofi är att man ska testa allt minst 1 gång (minns att jag var i ett dansbattle i globen för 2 år sedan på Supersaturday) för man vet aldrig vad man missar! 

Sedan vill jag oxå poängtera för er som vill komma igång men tycker det kan kännas läskigt och ni ska göra bort er… TÄNK INTE SÅ! Ni är de vi VILL få in så ni får vara med i vår gemenskap och vi får sprida vår träningsglädje. INGEN förväntar sig att alla kan allt, det får gå fel, ni får stå längst bak och det är okej att stanna till och dricka vatten och titta på en stund för att bara titta på rörelserna.

Så VÅGA, ni förlorar inte något men har allt att vinna…  ni kan nu få en gratis träningsvecka på WorldClass Södertälje om ni går in på följande länk!

http://wcsodertalje.se/halsotest

Så kom och lek, busa och svettas med oss…

 

0 comments on “Höstens klasser på World Class SödertäljeAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *