Hej och hå

Hej och hå

I slutet på månaden så har man det ju rätt taskigt med pengar och det är svårt ibland att hitta mat som passar min diet som jag gillar.  Skulle önska att jag gillade tonfisk och bönor och sånt men för mig är tonfisk kattmat…. 😛

Det största var att jag inte hade råd att köpa ny proteinburk så jag kunde göra mina proteinbollar som är min räddning när jag är hungrig eller sötsuget slår till som en stekpanna i huvudet.  Så förutom godissug så blev det (oh fasa) smörgåsar på natten när hungern blir olidlig…

Sen har min lilla solstråle börjat krypa och är konstant i rörelse. Han är i ett utvecklingssprång och med dem kommer även humörsvängningar snabbare än blixten och drömmar, vilket resulterar i många vakningar per natt. Vilket såklart resulterar i zombiemamma som ställer in smöret i ugnen och konstant har svårt att hitta ord så kallar allt bara rätt och slätt för flärpar…

Så hur hanterar jag detta undrar ni då…jo, bättre än förr men sämre än optimalt 🙂 godis och chips och en gyrossallad på stan.

Vägningen på torsdag så är jag glad om det inte gått upp nåt så att säga…

En månad kvar till Fitnessfighten så i mars ska jag försöka gå ner de där 3 kg och börja med hemmaträning med pilates. Sen kommer jag bli lite galen 🙂 men det behöver man nog vara ibland…

Men nu ska jag natta mitt lilla monster ♥♥♥

image

0 comments on “Hej och håAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *