hallå, träningsvärk

hallå, träningsvärk

Idag fick jag en liten provsmak över den framtida träningsvärken som troligtvis kommer få mig att gny över att någon tittar på mig. Även om jag med skräckblandad förtjusning ser fram emot mitt första träningspass med Mia så var det fantastiskt att träna idag. Idag var jag på Marie-Louise spinning och Core. Seriöst- jag tror min rumpa lyftes 2 cm bara på 45 minuter. Ett grymt pass men härlig musik (vilket för mig är A och O i spinning) och TUNGA låtar… efter det så stapplar jag mig in i aerobicsalen för CoreExpress.  CoreExpress är ett måste för ALLA- det är så sjukt bra träning och efter rumpan åkt upp så tror jag midjan drogs in 2 cm oxå… tack Marie-Louise! Jag kommer troligtvis inte kunna garva imorgon 🙂

Fråga om puls igår- Tja, jag tror jag låg runt 160- 165, vilket Mia omedelbart sa- det var inte så högt!!! Skit oxå… jag måste nog införskaffa en egen pulsklocka så jag har lite mer koll.

Imorgon ska jag försöka få upp lite bilder oxå. Trots min 3 åriga mediautbildning på stenålderstiden och det faktum att jag anses vara ett datageni för att jag vid datastrul fixar biffen genom att dra ut kontakten, så är jag inte jättehaj på bloggning. Så om jag imorgon råkat radera denna blogg och tagit 50 andra bloggar med mig så frukta inte!!! (eller jo, kanske lite…)

dags att checka in- god natt- sov gott!!!

0 comments on “hallå, träningsvärkAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *