Fiskgryta är så galet gott att göra i din Crock-pot! Grönsaker och kryddor får stå under dagen och på slutet tillsätter du fisken så den blir precis klar, då är den som godast
Du har väl inte missat Crockpot.se nya hemsida där du kan dela recept och göra massa annat kul
Och glöm inte att följa mig på Instagram (för tips och matlagning i vardagen) och på Facebook
Fiskgryta med tomat, vitlök och fänkål
400 g torsk
400 g lax
5 dl vatten
1 gul lök
2 pressade vitlöksklyftor
2 burkar krossade tomater
3 fiskbuljongtärning
3 potatisar
3 morötter
1-2 skal av en fänkål
1 msk äppelcidervinäger
1 tsk socker
1 tsk salt
1 dl grädde
Steg 1
Hacka löken och bryn den i stekpanna eller i din Crock-Pot om du har den funktionen
Steg 2
Skala potatisarna och morötterna och skär i mindre bitar. Skär fänkålen i mindre strimlor
Steg 3
Lägg ner lök, krossade tomater, potatis, morötter, fänfål, vatten, fiskbuljongtärningar, äppelcidervinäger, socker och salt i Crock-Poten. Rör om ordentligt
Steg 4
Sätt på låg i 6-8 h
Steg 5
Skär fisken i mindre bitar och lägg ner fisk och häll på grädde. Kör på hög 30 min – 1 h tills fisken är lagad
Servera med baguette och aioli
0 comments on “Fiskgryta med tomat, vitlök och fänkål”Add yours →