Dumma människor

Dumma människor

Det finns en sak som gör mig vansinnig mer än något annat – förutom det uppenbara som krig, svält och hundmisshandel – och det är människor som trackar ner på andra som lyckas med något.

Det kan egentligen vara precis vad som helst- ett nytt jobb, börja plugga, köpt hus, men det vanliga är tyvärr att när folk lyckats forma sin kropp till önskad form så kommer ett gäng avundsjuka skitkommentarer.

Träffade en medlem som har gjort världens resa och gått ner ca 40 kg- alltså, vilken hjälte! Jag har följt denna resa och kan lungt säga att hon är en av de coolaste kvinnorna jag träffat. Hon ville göra en förändring och gjorde det! Nu berättar hon att folk har börjat säga att hon ”är för smal” och ”borde lägga på sig lite” och ”ät lite godis”… WHAT! Hur KAN man säga något sådant… Snacka om att dräpa känslan av att lyckas med en sån kommentar!

I min värld förtjänar denna kvinna en medalj och fanfarer! Inte just bara för att hon gått ner i vikt utan för att hon satte upp ett mål och nådde de! Hur många gör verkligen det?

Det snackas mycket och det hör till uppladdningen… men att ta sig till sitt mål, oavsett om det är kroppsligt, jobbmässigt, hur jag bor, hur jag lever… Det är tufft och krävs att man ramlar, ger upp, blir förbannad och fortsätter iallafall. Hur i h*****e kan man dissa en sådan prestation?

Troligtvis ligger massa avundsjuka bakom men det är synd att vi inte kan inspireras istället.

Så ni som har gjort en sån resa eller håller på- låt INGEN ta ifrån er den stolthet som ni känner när ni ser målet närma sig! Ni är GRYMMA!

Jag utmanar nu alla som läser detta att ge en uppmuntrande kommentar till någon som ni vet kämpar med något- ni kommer göra skillnad mellan att denna person lyckas eller inte!

0 comments on “Dumma människorAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *