De där dagarna som inte går så bra..

De där dagarna som inte går så bra..

Ni vet de där dagarna när en utomjording från planeten Xyrlux tar över din kropp och det enda den vill ha är sötsaker annars hotar den med att förgöra universum osv… jag menar, vad kan jag göra? Jordens överlevnad står på spel! Så ni borde egentligen TACKA mig för att jag åt choklad och att den där kanelbullen på Statoil som liksom bara hamnade i korgen…

Samma utomjording (vi kallar den Knut) är oxå väldigt lat… den gillar att slappa i soffan och blotta tanken på rörelse så har den gravitationsstråle som gör att man inte KAN ta sig upp ur soffan… hallå!! Gravitybeemraything!! Kunde inte gå på långpromenad i regnet…

Så förväntningarna på måndagens vägning är alltså inte skyhöga, hoppas kanske på något hekto men mer än så kan jag nog glömma… Mia kommer troligtvis att skälla på mig, men det var KNUT!! Inte jag! Tur att det enda utomjordingar inte klarar är BODYCOMBAT så på tisdag kickas den ut ur kroppen och nästa vecka tar jag revansch… även om jorden går under så kommer jag stå på en liten skärva av berg flygandes genom rymden… på Tanitavågen… med ett leende och minus 0,5 kg…. EAT THAT- KNUT!

0 comments on “De där dagarna som inte går så bra..Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *