Dagens vägning- januarimål CHECK!

Dagens vägning- januarimål CHECK!

Hur man lyckas gå ner 1,1 kg när man är sjuk, ätit ett halv chipspåse, lite godis o noll träning har jag ingen aning om hur jag gjorde, men vågen ljuger inte! Så nu har jag krossat januarimålet på 82 kg med 81,4 kg och en vecka kvar!!

image

Jag vet visst varför- jag håller på matdieten stenhårt och det känns kanon. Behöver inte lägga in nåt i kaloridatabas längre utan vet vad jag ska äta och håller blodsockret på en bra nivå…. Ska bli sjukt kul att se vad som händer när jag i april lägger på en timmes träning varje dag utöver mina pass…. Nu känns faktiskt beach 2013 inte så avlägset och tanken på bikini i sommar framkallar inte panik 🙂 Nu är jag nästan frisk och ser fram emot söndagens spinning så sjukt mycket 🙂

0 comments on “Dagens vägning- januarimål CHECK!Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *