Dag 8 – hemmaträning

Dag 8 – hemmaträning

Idag har jag tränat 8 dagar i sträck…känns bra i kroppen…i fredags var det vansinnigt tungt men det har släppt, nu är jag inne i ett skönt flow och tycker kläderna börjar kännas lite lösare.

Idag var första gången jag tränade hemma. Inte lika kul som att träna med mina träningsbrudar men det gick. Tog en timmes promenad med hundarna och barnvagn och då somnade Vile så jag kunde träna en halvtimme när vi kom in.

Imorgon blir det dubbelpass med BodyCombat och fitnessfightenpasset. Bra inför vägning och mätning på onsdag…spännande. Enligt de på fitnessfighten så händer det mesta mellan dag 10-20 så det ska bli spännande att se om det stämmer på mig.

Dags för lite kvarg 🙂

0 comments on “Dag 8 – hemmaträningAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *