Dag 28- sommarplanering och massa träning

Dag 28- sommarplanering och massa träning

Snart är det dags för sommar och med det kommer glassen! Eftersom jag bor med en glassjunkie (när det är dags för kalas så erbjuder jag mig att göra de mest avancerade efterrätter men får bara ett ”kan vi inte bara äta glass” tillbaka) och somrarna kör vi ’3 glassar om dagen dieten’ så håller jag på för fullt nu att leta recept på nyttiga glassar.
Har hittat många lovande recept på bara frukt, med kvarg 😉 och även lite onyttigare med vaniljvisp.
Får återkomma med betyg under sommaren

3 träningsdar kvar- idag kör vi stenhårt med 1 h styrka,  1 h spinning och 30 min core

0 comments on “Dag 28- sommarplanering och massa träningAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *