Dag 22- förbereder mig för tiden efter fitnessfighten

Dag 22- förbereder mig för tiden efter fitnessfighten

Jaha, nu är det bara 8 dagar kvar…och visst längtar jag efter att få sätta tänderna i en stor fet pizza, men det är ju inte slut bara för att april tar slut. Så jag funderar på hur jag bäst fortsätter. Har ju fortfarande ett mål att nå…

Styrketräningen har jag ju kommit igång med så bra och vill INTE tappa detta nu…. funderar på att haka på deras 6 mån program så man får den där kicken i baken.

Väger nu 75 kg och kanske är lite optimistisk om jag säger att jag kan gå ner till 68 till sista maj…men kan då satsa på att spräcka 70 kg i maj och sen ha 68 som mål under 6 mån programmet. .. sommaren lär ju bjuda på några kilo med grill, glass och Gran canaria 🙂

Är iallafall supernöjd med min insats så här långt och fortsätter kämpa. Tycker att detta upplägg är kanon och rekommenderar det till alla som vill komma igång med träning och få ordning på maten ur ett långsiktigt perspektiv. …

Go fitnessfighten!  🙂

0 comments on “Dag 22- förbereder mig för tiden efter fitnessfightenAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *