Superenkel och så yummy! Precis som kyckling så ska man inte låta fläskytterfile stå hela dagen. Denna lät jag stå 1, 5 h på hög (då brynte- heter det så? – jag köttet först) och den blir perfekt!
Ingredienser
1 kg fläskytterfile
Salt, peppar, vitlökspulver, grillkrydda
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
0, 5 zucchini
6 champinjoner
200 g creme cheese vitlök och örter
1, 5 dl vatten
1 tsk Kycklingfond
Fräs fläskytterfilen i panna och krydda med kryddorna.
Lägg ner i pottan och kör på hög i 1- 2 h eller låg i 2- 3 h (beroende på potta)
Fräs hackad lök, zucchini, champinjoner och finhackad vitlök i smör i stekpanna och häll sedan ner creme cheese, vatten och kycklingfond. Häll sedan över blandningen över fläskytterfilen och kör 30 min till på hög eller 1 h på låg. Servera med pasta eller zuccininudlar om du kör low carb.
0 comments on “Crockpot – Creme cheesefläskytterfile”Add yours →