Att följa regler

Att följa regler

Sunt förnuft! Det tycker jag att våra trivselregler är på gymmet. Såsom att man inte går in med ytterskor (gör man inte hemma),  kommer i tid (är personligen en livsviktig egenskap) mm.

Sedan har vi lagt till för att skapa en trevlig träningsmiljö- inga mobiler i gymmet, ställ tillbaka saker där du tog dem mm.

Allt för att skapa en miljö där alla kan träna (har vi små tjejer som vill använda en maskin och den är belamrad med 25 kilos tyngder- det går inte eller min favorit igår- HÄLFTEN av alla fria vikter låg på golvet- sorry, men jag KAN inte lyfta 40 kg hantlarna själv… )

Jag kan inte för mitt liv förstå varför man inte kan plocka bort efter sig. Vi har dessutom kunder med viss funktionsnedsättning, de KAN inte lyft bort vikter.

Men ok, alla vet inte alla regler på ett gym- helt OK, det kan jag oxå förstå, men när man påpekar att- Ledsen, skulle du kunna prata i din mobil i receptionsområdet och man blir IGNORERAD! Då pyser det i min hjärna! Ursäkta, du kan inte gå in med ytterskor och de fortsätter gå! WHAT! Detta gäller ytterst liten procent av alla kunder och de flesta lyssnar och rättar sig, då är det inga problem- jag missar oxå… 🙂

Respekt för andra människor och att regler inte är till för att jävlas utan är till för våra medlemmar och för att skapa Södertäljes trevligaste träningsanläggnig! TACK! Respect!

0 comments on “Att följa reglerAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *