Asskick!

Asskick!

ok, jag hade en plan! Jag skulle äta massa proteinpannkakor, gå ut och gå varje morgon och gymma 2 gång i veckan… and what happened?

Jo, det ska jag berätta… det blev varmt! Så där medelhavsvarmt som det aldrig blir i Sverige. Jag tycker det är lite falsk markandsföring för det brukar vara så pissigt att man inte kan göra något annat än att träna och laga nyttig mat.

Så hur sugen är man på att gå in och svettas när man svettas bara man tänker på att röra sig ner för trappan och den enda önskan man har är att stoppa in huvudet i en vattenmelon… hmmm, let me think….not! Att gå ut med hundarna har varit en extremsport mot solsting och värmeslag och de gånger jag kravlat mig iväg har visserligen varit bra pass men jag blir lätt överhettad och då kommer migränen som på beställning

Som brev på posten kommer oxå detta sjukliga sug efter glass! Cornetto Classico och Pineapple Solero har varit lifesavers i sommar.

I mitt försvar så är dock sommarsemestern den enda tiden som min kropp får vila så jag har låtit det vara. Men det KLIAR i kroppen nu. Den vill hoppa, skutta, spinna, lyfta och framför allt – SLÅSS!

Så nu ger jag mig själv en riktig asskick och nästa vecka ser ut så här:

Måndag– Instruerar jag i spinning och core med start 11:30

Tisdag– Gym! Jag och Emelie ska köra ben och bröst… ajajaj

Onsdag –  Provspinna mitt nya spinningpass- Lycka!

Torsdag – Nu borde jag vara lite igång så jag tänkte slå till med både BodyPump och BodyJam

Fredag – Gym igen! Dags för armar, rygg och mage

På söndag ska vi även vara med och hänga på NEWZ krogvolley på mälarbadet…

2 comments on “Asskick!Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *