Årets första middag- Poke bowl med lax- och mål för året!

Vill bada i denna skål!! Lax, koriander och limedressing,  mango, sojabönor, paprika, glasnudelsallad med glasnudlar, wokad vitkål, purjolök, zucchini och paprika och lite rostad lök på toppen ❤️ kärlek i en skål!! Jo, picklad rödlök med chili i är oxå med… ❤️❤️ *Slurp*

Kände att idag startar jag om.. jag tränar mycket och äter bra året om men mellan jul och nyår går jag bananas… Nu känner jag mest illamående när jag tänker på Aladdinasken vilket känns bra för då har kroppen fått nog 😂😂👍👍

Så vad ska 2018 bjuda på?

– Fortsätta laga mat med min Crockpot! Ska jobba lite på en ny hemsida och organisera recepten bättre så det blir lättare att få översikt

– Jag ska oxå laga om och ta finare bilder så ni får en bättre känsla för vad mums det allt är 😊

– Träningamässigt så har jag Arena run som är redan 17 februari 😨😨 5 km hinderbana- som jag brukar säga- Hur tänkte jag nu?

– Har äran att få släppa Actics nya pass Actic cardio box på Actic Park och Actic Sydpoolen i Södertälje. Har du vägarna förbi- hojta till och kom och prova 👍😊

– Mycket träning med BodyCombat, spinning, cardio box blir det och ska komma igång med styrketräning igen… 

Och så ska jag fylla 40 år 😨 😆😨😆 vad hände!! Jag trivs vansinnigt bra i min ålder, man kan liksom slappna av mer och vara barnslig utan det känns skumt. Det där med pinsamt är så 20-30 år…. Men ändå- det är ju några år… Varav 20 år har jag spenderat med min kära make så ett 20 års jubileum ska oxå in.. ❤️❤️❤️ 

Hoppas ni alla får en bra start på 2018 och hojta gärna till med förslag om vad jag ska prova i crockpoten!!!! 

0 comments on “Årets första middag- Poke bowl med lax- och mål för året!Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *