And a happy new year…

And a happy new year…

Ett nytt år och nya äventyr.

Dags för en liten reflektion av 2012 som var ett underbart år och förväntningar inför nya året.

* I januari började jag mitt nya jobb som lärare på Miroi. Jobbar med en serviceutbildning med massa kul- försäljning, service, fördomar, personlig utveckling, könsroller och massa annat skoj som är bra att kunna om man ska jobba i servicebranchen!

* Gick in i 2012 i 4 mån i min graviditet så första halvan var mest en tjock, tjockare, tjockast trappa. Men jag hade en rätt lätt graviditet och körde BodyCombat till 6 mån och spinning till 8 mån.

* Självklart var den största dagen den 16 juni då vi fick möta våran underbara son Vile. Han kom en vecka för tidigt och förlossningen gick rätt bra även om jag aldrig upplevt att tid och rum suddats ut så som under förlossningen… Man är antingen i värk eller inte i värk! Intressant….ca 1 mån efter när man kan tänka igen 🙂

* Hela sommaren var bara en underbar bubbla av kärlek och mys och förvirring och hormoner och lite mer kärlek.

* Kom igång att träna lätt 4 veckor efter förlossningen – underbart! Nu väntade jag bara på den utlovade ’det rinner bara av dig när du ammar’ viktraset….men NEJ! Vad är detta – UPP 5 kg! NEJ- jag blev lovad avrinning! Falsk marknadsföring! Mutter, mutter…. Så det vara bara att börja köra igång med mat och träning och nu har jag gått ner 5 kg och har 10 kg kvar till ’före graviditetsvikt’ och sen 7 kg till till målvikt!

* Oroat mig för massa konstiga saker, för nu är jag mamma och man vill ju självklart vara den bästa mamman man möjligtvis kan, så tillsatser i mat, tvättmedelsorter, sovrutiner, matrutiner, förskolor, burkmat/hemlagat, ”måste ha kvar jorden till barnbarnen- miljöpanik” så sopsorterar lite bättre osv… gahhh var är off-knappen på hjärnan!

* Fått vara med om det häftigaste som finns- utvecklingen av ett liv! Från en cell som krockar med en annan cell till en liten krabat som säger mamamamadadadawowowowo och håller på att utforska sin vilja och existens! Can I get a Awesome!

* Haft grymt många underbara träningsklasser i BodyCombat, spinning och Powerbaby med andra mammor och deras bebisar. Att vara instruktör och träna är bland det roligaste som finns!

– 2013 – förväntningar
* Fortsätta se Vile växa upp, ta sina första steg, säga sina första ord och bara vara med denna lilla tiny lovebomb!

* Vara med min underbara make! He rocks!

* Spendera tid med mina vänner som ger mig så mycket och som gör mig så glad.

* Träna skiten ur mig och gå ner de där 17 kg till…hehehe… Jag har gjort det förut så det ska gå
igen! Tittar på sjukt många före/efter bilder och längtar efter när jag kan posta min!!

* Ha massa roliga, svettiga och knasiga träningsklasser!

* Hålla tummarna att inga katastrofer händer!

Blir nog bra så 🙂

Hoppas era 2013 blir utvecklande och underbara!

Var glad!

image

0 comments on “And a happy new year…Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *