2!!! ingredienser och hur många varianter som helst att servera detta 🤩 låter det bra? Tänkte väl det 😀
Jag använde fläskkarré men skinkstek, picnicbok eller fläskytterfilé funkar utmärkt. Jag har använt detta i bao buns och i wraps (recept kommer på bloggen på allt detta) och om inte allt tagit slut så skulle jag ätit den med ris också.
Jag köpte färdig hoisinsås som jag sedan bara hällde över. Hoisinsås är en asistisk sås som är väldigt smakrik och söt men inte stark.
Denna rätt kan du med fördel förbereda dagen innan och sedan värma i en ugnsform på grillvärme i ugnen ca 10 minuter. Då får den en härlig yta och lite mer smak.
Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook och glöm inte att följa mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇
Pulled pork i hoisinsås
800 g fläskkarré, skinkstek, picnicbog eller fläskytterfilé
2 – 2,5 dl färdig hoisinsås
Gör så här
– Bryn köttet i en stekpanna om du vill ha yta, annars lägger du bara ner köttet i slowcookern.
– Häll på såsen
– Kör på LÅG i 7-8 h eller HÖG i 5-6 h.
– Dra isär köttet med två gafflar och låt sedan köttet dra ca 30 minuter så sen får ta ordentligt smak av såsen.
Slowcookingkokböcker
”Slowcooking i vardagen” – beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris
”Slowcooking- en introduktion och 80 recept som alla kan laga” beställ den via Isaberg förlag, Bokus och Adlibris
Hej Carina
Jag skulle dela köttet och köra på samma tid i receptet 😊 kör du hela kan du behöva lägga på 1- 2 h