192 i puls!

192 i puls!

Lycklig, euforisk, skuttandes försöker jag berätta för Markus om BodyJam passet. Först så gjorde vi en sån där isolation, och sen en jive, lite rosa panternmusik och så hoppade vi runt och sen, körde vi house och då gjorde vi typ så här (försöker göra en steg med arm och fot samtidigt bärandes på 2 väskor och zeldas koppel i andra handen…

Markus ler åt sin smått underhållande fru 🙂

Men det spelar ingen roll att killarna utanför ICA jätten tittade lite skumt på mig, för alla bekymmer försvann i jiven och i housen blev jag hög och jag minns igen att träning handlar om så mycket mer är kroppens hälsa. Själen får en energiboost a la atombomb! Att vi bor i en kappsäck- so what! Inget hem- jaja, värre saker har hänt! Jag mår bra NU och sedan att jag hade 192 i puls och brände 672 kcal på en timme BodyJam… ja, det gör ingenting!

Tack Becca och Vladi för att  ni ännu en gång visat att WorldClass Södertälje rockar!!!

0 comments on “192 i puls!Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *