Tema för denna vecka är mealprepp- alltså mat du kan göra storkok på och som är utmärkta att ta med till jobbet eller ha hemma när du inte orkar laga mat när du kommer hem på kvällen (eller när du nu kommer hem :))
Dessa rätter går bra att variera med olika tillbehör för att få lite olika rätter av samma bas.
Veckans kött
Köttfärssås med palsternacka, morot och champinjoner– Detta är en suverän rätt där du laddar såsen med massa grönsaker som är kanon för lunch men även för barn som kanske inte vill äta så mycket grönsaker om man inte smyger in dem i maten. Koka mycket pasta till och ha luncher klara för hela veckan
Veckans kyckling
Kycklinglårfiléer med tomatsås, aprikoser och mango chutney– denna är en så god rätt som är kryddig , syrlig och söt samtidigt 🙂 Dubbla receptet och variera rätten mellan att servera med ris, bulgur och pasta
Veckans vegetariska
Kikärts- och linsgryta med kokosmjölj och mango chutney– Denna gryta blir så god och du kan äta den med bulgur, ris eller bara ett gott bröd, t ex libabröd eller naanbröd.
Jättebra tips från er på Slowcooker-mat! 😊😻
Tack ❤️
Tackar för tipsen :)))
Varsågod 😊😊😊👍