Världens enklaste barngodis

Mina barn är experter på att äta bananer.. men väldigt ofta blir det en halv banan över och jag försöker då bli expert på att hitta sätt att använda bananerna. Jag gör bananmos med jordnötssmör, steker bananpannkakor och nu det senaste tillskottet- banangodis! Det är genialt och så galet enkelt. 

Du behöver :

– Bananer

– Choklad

Skiva bananer i bitar och lägg på en tallrik och ställ in i frysen medan du smälter chokladen. 

Jag smälter alltid choklad i micron- det går fort och är enkelt. Jag kör ca 10 g choklad i 2 min på 360 inställningen. Men det är säkert olika på olika microvågsugnar.

Doppa bananbitarna i choklad och ställ i kylen. Man kan strössla kokos eller nötter över om barnen gillar det.

0 comments on “Världens enklaste barngodisAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *