Jag gör som jag vill…

Jag gör som jag vill…

En sak som jag jobbar hårt med och kan ibland tas emot med oförståelse är att jag inte är så intresserad över traditioner eller ”vi gör så för vi har alltid gjort så” utan jag gör saker som jag vill ha det.

Mitt bröllop är ett exempel- jag ville ha det på ett visst sätt och hade ingen lust alls att följa traditioner som inte betyder något för mig överhuvudtaget. Jag fick verkligen det bröllop jag ville ha, men det var snårigt ibland…

Hur jag uppfostrar mina hundar, hur jag ser ut, hur jag väljer att arbeta eller vad jag än gör med mitt liv så gör jag det för att jag tycker att det passar mitt liv bäst. Jag gör val utifrån mitt liv och gör det som jag anser bäst för mig och min familj just nu. Det kan förändras med tiden och då gör jag andra val.

Detta kan tas emot på 2 sätt

1. Kanon, du gör som du vill för du vet väl bäst när det gäller ditt liv..

2. Varför vill du inte göra som alla andra?

När jag får reaktioner som under punkt 2 så försöker jag förklara att bara för att jag inte gör såsom DU gör betyder INTE att jag inte respekterar dina val och jag kritiserar inte det sättet. Jag vill bara inte göra så själv…

Jag tycker att vi ska ha mer förståelse för att alla har olika behov, känslor och viljor baserade på en MÄNGD olika saker. Och anledningarna till att just du vill göra på ett visst sätt har jag faktiskt inte med att göra… utan respektera att även du är en person som gjort val utifrån ditt liv. Perfekt!

Jag vill t ex gå ner i vikt för att jag TRIVS inte i min kropp som den är. Personen Linda vill se ut på ett visst sätt på samma sätt som jag klär mig på ett visst sätt och färgar mitt hår  osv.

Så där, då var den tanken tänkt för idag!!! Så summan av kardemumman- kritisera inte andra för deras sätt att bete sig, val de gör bara för att du inte gör det. Fundera över dina egna val istället och ta ansvar för dom istället…

Jag tror lycka kommer ifrån att vara sann emot sig själv i så många lägen som möjligt!

Kram i solen till er alla!

1 comment on “Jag gör som jag vill…Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *