Med en slökokt pumpa kan du göra massa gott! Detta är en superenkel pastarätt där du först lagar pumpan i slowcookern och sedan när det är bara att koka pasta och röra ihop pumpa och fetaost.
Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook och glöm inte att följa mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇
Pasta med fetaost och slökokt pumpa
6 portioner
Basreceptet för butternutpumpa i slowcookern
1 dl creme fraiche
150 g fetaost
75 g babyspenat
500 g torkad pasta, kokt
Solrosfrön, pumpakärnor eller liknande till topping
Salt
Gör så här
– Laga butternutpumpan enligt basreceptet (detta kan du göra dagen innan och sedan bara förvara i kylen)
– Koka pastan enligt intruktioner på förpackningen.
– Gröp ut pumpaköttet och lägg i en skål, blanda ner creme fraiche och salt. Blanda ner i pastan.
– Rör ner babyspenat och smulad fetaost och rör runt någon minut på medelhög värme.
– Servera med lite blandade frön för lite knaprig topping.
Slowcookingkokböcker
”Slowcooking i vardagen” – beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris
”Slowcooking- en introduktion och 80 recept som alla kan laga” beställ den via Isaberg förlag, Bokus och Adlibris
0 comments on “Halloween: Pasta med fetaost och slökokt pumpa”Add yours →