Hemmajobbare, permitterade, vabbare som är trötta på att laga mat- den här är för er!
Jag måste erkänna att även jag, som älskar att laga mat, är utmanad i nuläget att laga både lunch och middag varje dag. Jag brukar nästan aldrig äta frysmat men det har blivit lite för många gånger nu. Så här kommer nya tag!!
Veckans kött: Chili con carne är en sådan toppenbra rätt som man kan enkelt göra storkok på. Du kan köra den från morgon till lunch på hög eller låt den stå hela dagen till middagstid på låg..
Veckans kyckling: Kyckling med kanel, citron och vitlök är en lite märklig rätt, man tänker kanske -What? Men prova!! Den är fullkomligt amazing. Om du kör med kycklinglårfileer så är den klar på 4 h lagom till lunch
Veckans vegetariska: Indisk daal är en otroligt smakrik gryta som du kan variera tillbehören. Servera med ris, naanbröd eller bara massa god topping.
0 comments on “Veckans slowcookertips- v 18”Add yours →