Förra veckan så började jag sammanställa alla era tips som ni sa att ni vill laga i tävlingen. Här kommer fortsättningen 🙂
Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook
Slowcooker
Mustig köttgryta AIP/Paleo- hälsa som livsstil
Ärtsoppa– Crockpot.se
Fiskgryta med tomat, vitlök och fänkål– Lindas mathörna
Revbensspjäll– attlevasunt.se
Chili con carne– Lindas mathörna
Ossobucco med polenta- crockpot.se
Plommonspäckad stek– Lindas mathörna
Pulled chicken wraps- crockpot.se
Getost och rödbetsbowl – Lindas mathörna
Vildsvinsgryta med kantareller- Lindas mathörna
Crock-Pot Exporess
Svamprisotto– Crockpot.se
Recept som behöver konverteras
Vegansk currygryta– Zeinas kitchen
Cholent– Toriavey.com
Jag formligen älskar dina recept. Jag har aldrig använd min CrocPot så mycket som när jag hittade din sida.
Tack så mycket
Lili-Ann
Hej Lili-Ann
Jag blir så himla glad över detta! Tack! ❤️
Hej! Har precis upptäckt min crockpot, och har nu också hittat hit! Bra för jag tycker det är lite svårt att improvisera. Jag gjorde en gryta på grytbitar och ställde på 10h och det blev förvisso mört men ändå torra köttbitar. Så när jag lagar efter dina recept men med det kött man råkar ha hemma, hur ska man tänka kring tillagningstid då? Har du ett supertips? Mvh Ida
Hej 😊 vad roligt att du kommit igång med slowccoking. Hur länge man kör beror lite på storlek på köttbitar och ju fetare köttet är (med fett) desto längre kan du köra utan att det blir torrt. Börja alltid med den lägre tidsangivelsen och se hur din slowcooler betet sig 😊👍 lycka till