Tunnbrödsrullar med skinka, vitlöksost och bladspenat- veckans Coop Folkparken

Har du idétorka på picknick eller strandmat? Dessa rullar är så enkla att göra och så hima goda! Du hittar ingredienserna bland annat i Lindas Mathörnas kyl på Coop Folkparken 🙂

Tunnbrödsrullar med skinka, vitlöksost och bladspenat
Till ca 6 stora rullar
1 pkt skinka
1 påse tunnbröd
Ca 150 g färskost med vitlök
1 påse bladspenat

Gör så här:

  • Lägg ut tunnbröden
  • Bre på ett ordentligt lager med färskost
  • Lägg ca 4-5 skivor skinka på osten
  • Lägg spenaten på skinkan och rulla ihop dem
  • Skär dem i önskad storlek
  • Ska de med på picknick så rulla in dem i t ex folie
  • De håller sig ca 2- 3 h i t ex en kylbox

Receptet har tagits fram av Lindas Mathörna i samarbete med Coop Folkparken

Andra somriga recepttips:

Färskpotatissallad med fetaost och nektariner
Kycklingwrap med fetaost till stranden
Smulpaj med vinbär, jordgubbar och rabarber


Slowcookerkokböcker

Slowcookerkokboken finnas att beställa på Isaberg förlag, Bokus och Adlibris

Förbeställ ”Slowcooking i vardagen på Isaberg Förlag (beräknad släpp i slutet av septermber)

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook

0 comments on “Tunnbrödsrullar med skinka, vitlöksost och bladspenat- veckans Coop FolkparkenAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *