Har du idétorka på picknick eller strandmat? Dessa rullar är så enkla att göra och så hima goda! Du hittar ingredienserna bland annat i Lindas Mathörnas kyl på Coop Folkparken 🙂
Tunnbrödsrullar med skinka, vitlöksost och bladspenat
Till ca 6 stora rullar
1 pkt skinka
1 påse tunnbröd
Ca 150 g färskost med vitlök
1 påse bladspenat
Gör så här:
- Lägg ut tunnbröden
- Bre på ett ordentligt lager med färskost
- Lägg ca 4-5 skivor skinka på osten
- Lägg spenaten på skinkan och rulla ihop dem
- Skär dem i önskad storlek
- Ska de med på picknick så rulla in dem i t ex folie
- De håller sig ca 2- 3 h i t ex en kylbox
Receptet har tagits fram av Lindas Mathörna i samarbete med Coop Folkparken
Andra somriga recepttips:
Färskpotatissallad med fetaost och nektariner
Kycklingwrap med fetaost till stranden
Smulpaj med vinbär, jordgubbar och rabarber
Slowcookerkokböcker
Slowcookerkokboken finnas att beställa på Isaberg förlag, Bokus och Adlibris
Förbeställ ”Slowcooking i vardagen” på Isaberg Förlag (beräknad släpp i slutet av septermber)
0 comments on “Tunnbrödsrullar med skinka, vitlöksost och bladspenat- veckans Coop Folkparken”Add yours →