Tomat- och mangosalsa med lime och koriander

Innehåller reklam för min nya kokbok 🥰

Har du massa tomater efter skörden eller ett gäng som är kvar i grönsaksskålen? Då gör du så enkelt denna magiskt goda tomat- och mangosalsan på ett kick. Perfekt till tacos men även till chili con carnen eller som tillbehör på buffén.

Jag tog två olika tomater från mina plantor. Den magiskt goda sakuratomaten som jag smakade första gången ute på Skillebyholm i Järna och har sedan dess blivit besatt av dem. Tomatplantorna är gigantiska!! Jag hade även svarta coctailtomater som har en liten annan smak. Resultatet blev iallafall amazing 🥳🤩

Ny kokbok- Familjens husman- hållbara måltider för alla tillfällen
Jag släpper ny kokbok!! 🥳🥳🥳 Denna kokbok är en hyllning till svensk husmanskost samt till min mamma som jag lagat mat med i hela mitt liv. Den har också ett hållbarhetstänk för att vi ska kunna ta små men stadiga steg mot en hållbar matvardag. Om du förbokar boken så får du dessutom ett signerat exemplar- du förbokar HÄR via Isaberg Förlag

familjenshusman

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook och glöm inte att följa mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress Här kan du läsa om mina kokböcker.

Tomat och mangosalsa med lime och koriander
4-6 portioner

1 pkt fryst mango ( ca 250 g) eller 2 st färska mangos, i bitar
5 salladslökar, skurna i smala skivor
ca 400 g tomater av det du har hemma, hackade
2 vitlöksklyftor, rivna
Saften och zest från 1 lime
1 kruka färsk koriander, hackad
Salt

Blanda ihop alla ingredienser i en skål och låt stå ca 30 minuter innan servering.

Kokböcker och ljudbok från Lindas MathörnaLÄS MER HÄR

0 comments on “Tomat- och mangosalsa med lime och korianderAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *