Next level tunnbrödrulle! Kör högrev med svartvinbärssaft och lite kryddor och du har basen för en fantastiskt god tunnbrödrulle. Du kan såklart äta den med potatis och gräddsås också.
Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook. Följ mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇. Här kan du läsa om mina slowcookingböcker och kika in på Crockpotskolan för tips pch recept.
Pulled beef i svartvinbärssaft
4-6 portioner
1 kg högrev
2 dl svartvinbärssaft (som späds 1 + 4)
1 dl vatten
1 köttbuljongtärning
1 tsk vitlökspulver
1 tsk lökpulver
0,5 tsk salt
Tillbehör
Tunnbröd
Potatismos (hemmagjord eller från pulver)
Grönsaker att fylla med t ex sallad, gurka och purjolök
Gör så här:
– Stek köttet i en stekpanna eller direkt i din slowcooker/tryckkokare om den har den funktionen.
– Lägg ner köttet i slowcookern och häll över saft, vatten, salt och buljongtärning
– Kör på låg i 5-7 h eller hög i 3-5 h eller på MEAT i 50 min i tryckkokaren
– Tryck sönder köttet med en stekspade och låt stå i ca 15 minuter så köttet får bra åt sig av såsen.
Fyll tunnbröden med potatismos, grönsaker och köttet med lite extra sås- happy!
Kokböcker från Lindas Mathörna
0 comments on “Pulled beef i svartvinbärssaft i tunnbröd med potatismos”Add yours →