Detta inlägg är ett samarbete mellan Coop Folkparken i Södertälje och Lindas Mathörna
Detta recept är så enkelt så perfekt för vardagsmiddagar. Bara steka och hälla i kryddor och kokosmjölk och servera med ris. Vill man ha det ännu enklare så är med naanbröd.
Garam masala-gryta med fläskytterfilé och kokosmjölk
4-6 portioner
2 paket strimlad fläskytterfilé eller ca 800 g fläskytterfilé, skuren i mindre bitar
1 påse Garam masala kryddmix
2 msk tomatpuré
400 g kokosmjölk
1-2 nävar babyspenat
Rapsolja att steka i
Servera med ris och lime
Gör så här:
- Stek den strimlade fläskytterfilén på hög värme i rapsolja i en stekpanna.
- Häll ner kryddmixen, tomatpuré och kokosmjölk och rör om så allt blandar sig.
- Vänd sedan ner babyspenaten och låt allt småkoka på medelhög värme i ca 5 minuter.
- Servera med kokt ris.
Här finns ett gäng andra recept som jag tagit fram i samarbete med Coop Folkparken i Södertälje
Piadina med pesto, mozzarella och parmaskinka
0 comments on “Veckans Coop Folkparken- Garam masala-gryta med fläskytterfilé och kokosmjölk”Add yours →