Piadina med salami och brieost

Detta är en lyxigare variant av den klassiska salami och briebaguetten. Du gör den istället på de italienska piadinabröden som du värmer i stekpanna så brieosten blir härligt krämig.

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook och glöm inte att följa mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇

Piadina med salami och brieost
4 portioner

1 pkt piandinabröd
1 pkt salami
Ca 150 g brieost
Babyspenat
2 tomater i skivor
1 rödlök i tunna skivor

Gör så här:

  • Skär brieosten i tunna skivor.
  • Värm en stekpanna till medelhög värme med lite olja i och lägg i ett piadinabröd.
  • På ena halvan av brödet, lägg på salamiskivor, brieskivor, babyspenat, tomatskivor och rödlökskivor.
  • Vik över andra halva över fyllningen.
  • Stek på båda sidorna tills brieosten börjar bli mjuk.
  • Servera med en god sallad.

Lita andra tips på grymma recept 🥰🥳

Piadina med pesto, mozzarella och parmaskinka

Mustig gryta med morot, champinjoner och timjan

Enkel skaldjurspasta

Pasta med ugnsbakad fetaost och tomat

Kokböcker och ljudbok från Lindas MathörnaLÄS MER HÄR

0 comments on “Piadina med salami och brieostAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *