Crockpot – Pulled beef enchiladas 

Fredagsmys med enchiladas? Vad sägs om att ha maten nästan klar när du kommer hem? Perfekt!!! Då är det bara att slänga ihop denna pulled beef i crockpoten och sen när du kommer hem så rullar du in köttet i tortillabröd och gratinera och sen är allt klart…

Pulled beef enchiladas 

1 kg högrev 

1 påse tacokryddmix 

3 msk tomatpure 

1 msk balsamvinäger 

0, 5 msk kinesisk soja 

0, 5 oxbuljongstärning 

Salt

Tillbehör 

Tortillabröd 

Tacosås 

Riven ost 

Sallad

Gräddfil 

Lägg i köttet i crockpoten. Blanda ihop resten av ingredienserna och rör ihop till en kryddpasta. Smeta ut den runt om köttet och kör på låg i 6- 8 h. 

Ta två gafflar och riv sönder köttet så det blandar sig med såsen som blivit. 

Lägg upp kött på ett tortillabröd och häll lite tacosås på. Rulla ihop och lägg i en ugnsform. När du har gjort så många du vill ha så häll på mera tacosås på toppen och riven ost och gratinera i ugn på 200 grader i 10- 15 minuter.

Servera med sallad och gräddfil 

1 comment on “Crockpot – Pulled beef enchiladas Add yours →

  1. Vaknade så taggad i morse för o äntligen få testa detta recept. Följde allt till punkt o pricka o resultatet blev en köttbit som knappt ens gick att skära i… Så segt. Blev pizzerian ist. Undrar vad som blev fel 😕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *