Tänk ugnspannkaka….fast i Crock-Poten… och utan mjöl och med keso istället. Vet inte riktigt vad den är så jag döper den härmed till Crockpannkaka! Oavsett namn så är den väldigt god 🙂 Den är glutenfri och fettsnål och har ett högt proteininnehåll så toppen om man önskar .
Crockpannkaka med kalkon och keso
500 g Keso eller Keso mini
4 ägg
1, 5 msk fiberhusk
1 dl mjölk
150 g rökt kalkon eller kycklingbacon
Salt och peppar
Gör så här:
Mixa ihop ägg, keso, fiberhusk och mjölk med en stavmixer. Krydda med salt och peppar. Lägg ner bakplåtspapper i Crock-Poten och häll ner smeten. Tryck ner kalkonen som du skurit i bitar och kör på låg 2,5 – 3,5 h. Lägg en träslev under locket sista timmen.
Lyft ur och och servera med lingonsylt.
0 comments on “Crockpannkaka med kalkon och keso”Add yours →