Calzone på libabröd

Ok, denna är för bra för att inte lägga upp! Så enkelt och den kan varieras efter vad man har.

Nyårsdagen närmar sig och för många är detta den stora pizzadagen! Jag gör mina egna pizzor på libabröd och det blir amazing!

Libabröd är så himla användbart, jag gör pizza, wrap och paj (som deg) av den.. sist gjorde jag förättspizza med rödbetshummus, chevre och ruccola… Så galet gott!

Men tillbaka till calzonen 😊

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook och glöm inte att följa mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇. Här kan du läsa om mina slowcookingböcker.

Calzonepizza 4 st

4 stora libabröd
Ketchup alt ketchup blandat med tomatpuré (50/50)
Rökt kalkon
Grillad kyckling i småbitar
Ost i skivor

Tips på annat att ha i: Champinjoner, paprika, fetaost, runt skivad lök, kebabkött,… Det du gillar alltså..

Gör så här;

Bred på tomat på bröden, lägg på kalkon och kyckling, skiva ost och lägg på. Rulla ihop och fäst med en grillpinne.

In i ugnen på 200 g i 10-15 minuter

Reklam för mina kokböcker

Kokböcker och ljudbok från Lindas Mathörna

Slowcooking och tryckkokning- en introduktion och 80 recept som alla kan laga – Köp den på Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

Slowcooking i vardagen” – beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

”Kom i form med din slowcooker”– beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

Ljudbok Slowcooking – en resa till en lättare och godare matvardag finns nu på Bokus, Adlibris, Storytel, Bookbeat, Nexatory till exempel.

”Slottsdrakens kokbok- kungligt goda recept” en unik kokbok för barn i 8- 12 års åldern som blandar recept med sagor om draken Flamma som lär sig laga mat. Beställ på Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

4 comments on “Calzone på libabrödAdd yours →

  1. Hur blir brödet när det går så länge i ugnen? Värsta jag vet är om det blir så där ”krispigt” alltså hårt och bara går sönder i tusen bitar så fort man sätter kniven i den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *