Halloween: Libapizza med slökokt pumpa, parmesan, grönkål och frön

WOW vilken smakresa! Det krävdes verkligen inte så många ingredienser men kombinationen blev en fullträff!

Pumpan blir galet krämig när du kör den i slowcookern (och det är så galet enkelt) och tillsammans med brödet, parmesanen och grönkålen så slår du på jackpot!

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook och glöm inte att följa mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇

Libapizza med slökokt pumpa, parmesan, grönkål och frön

4 pizzor
1 sats slökokt butternutpumpa (du kan även köra den i ugnen tills den blir mjuk i 200 grader med olja och salt i ca 45 minuter)
4 stora libabröd
1 dl creme fraiche
En stor näve grönkål
1.5 dl grovriven parmesanost
Blandade frön, jag använde en salladstoppingmix med solroskärnor och pumpafrön bla
Salt

Gör så här:
– Bred ut libabröden på bakplåtsklädda plåtar. Sätt ugnen på varmluft och 200 grader. (jag kör oftast varmluft för så kan jag köra flera plåtar samtidigt)
– Blanda ihop pumpaköttet med creme fraiche och lite salt och bred ut den sedan på libabröden.
– Stek grönkålen snabbt i olja och lite salt i en stekpanna och lägg på pizzorna.
– Strö över riven parmesanost och strössla över blandade frön.
– Kör i ugnen ca 10-12 minuter.

Slowcookingkokböcker

Slowcooking i vardagen” – beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

Slowcooking- en introduktion och 80 recept som alla kan laga” beställ den via Isaberg förlag, Bokus och Adlibris

0 comments on “Halloween: Libapizza med slökokt pumpa, parmesan, grönkål och frönAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *