Mina Crock-Pots har fått ett syskon… En airfryer 😊 denna maskin kompletterar slökokning med att göra saker snabbt och krispigt.. vilket alltid är uppskattat 😊👍
Dessa fiskbiffar är så galet goda och med en Pad Thailiknande nudelsallad med lite nötter och pressad lime på toppen så kan man lika gärna vara på en restaurang 👍👍
Asiatiska fiskbiffar
6 portioner
400 g Alaska Pollock
500 g lax
2 tsk salt
2 ägg
2 tsk fisksås
1 lime, pressad
1 tsk srirachia
2 msk riven färsk ingefära
2 pressade vitlöksklyftor
Skär fisken i mindre bitar, lägg ner alla ingredienser och mixa med en stavmixer (kör lite i omgångar så fisken blir bra blandad). Blöt händerna med kallt vatten och forma till biffar och lägg i en oljad Airfryer. Kör ca 18-20 minuter.
Risnudelsallad
10 cm purjolök
2 st paprikor
1 zucchini
1 bit vitkål
2 morötter
1 pkt risnudlar/ glasnudlar (150- 200 g)
Salt
Woksås
1 msk ingefära, riven
1 st lime, pressad
1 – 2 tsk srirachia
3 msk japansk soja
1 msk fisksås
1 tsk honung
Blanda ihop ingredienserna till såsen. Skär grönsakerna och woka med olja och salt. Koka nudlarna och blanda sedan ihop grönsaker, sås och nudlar.
Servera med fiskbiffarna, hackade jordnötter och limeklyftor.
Viktväktarna
Biffarna: 0 p 😊😊
Nudelsallad med woksås: På 150 g och 6 portioner- 4 SP
Lägg till för nötter
0 comments on “Asiatiska fiskbiffar i Airfryer med nudelsallad”Add yours →