När man har tänkt djupa tankar så behöver man chokladkaka! Det är en universiel lag så det var bara att börja baka och har nu ett ultimat recept som dessutom är sockerfri, nästan fettfri och med hög proteinhalt…
Chokladfudgekaka med jordnötssmör
2 dl havremjöl (mixade havregryn)
1 dl kakao
5 msk stevia strö eller liknande
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1/2 tsk vaniljpulver (inte socker)
200 g lättkvarg (eller lättyoghurt)
2 äggvitor
1/2 dl lättmjölk
Rör ihop alla ingredienser och häll i en form (jag körde sockerkaksform) som jag smörade och strösslade med kokosflingor
Dutta över jordnötssmörklickar efter önskat begär och hacka sen 1 ruta blockchoklad och strössla över. In i ugnen på 175 grader i 19- 20 min
0 comments on “And some fugdecake…”Add yours →